Türk Telekom Ortaokulu

WEB https://turktelekom.meb.k12.tr
Adres : Bozkurt Mah. Sabri Kasapoğlu Cad. No4 28900 Keşap/Giresun
VİZYON : Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran Üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak
BAŞARILAR : * 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında; 10 öğrencimiz Fen Liselerine, 2 öğrencimiz Sosyal Bilimler, 3 Proje İmam Hatip ve 3 Proje Anadolu liselerine yerleştirilmiş olup, diğer öğrencilerimiz, okul başarı puanlarına göre diğer liselere yerleştirilmişlerdir. * Okulumuz Futbol takımımız 2019 yılında Giresun il 1.si olarak Bölgesel Turnuvalara gitmeye hak kazanmıştır...

Kütüphane Kitap Sayısı :1919
Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : 08:30 - 14:50
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Doğal gaz
Servis : Taşımalı eğitim mevcuttur.
Ulaşım : Dolmuş
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 15 km uzakta, İlçe Merkezi
Kontenjan Bilgileri :
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %100
Sportif Etkinlikler : Okulumuzun kız ve erkek kategorilerinde voleybol, hentbol ve futbol alanlarında takımları mevcuttur. Ayrıca yaş kategorilerinde küçükler ve yıldızlar olmak üzere Satranç takımımız etkin bir şekilde mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TUBITAK 4006 PROJESİ