

9 Mayıs Dünya Çölyak Günü Nedeniyle Ailelerin Farkındalık Eğitimleri
9 Mayıs Dünya Çölyak Gününde; öğrenci, öğretmen, veli, yemekhane-kantin işletmecisi/çalışanı ve diğer okul çalışanlarına yönelik farkındalık eğitimlerinin yapılmasının sağlanması amaçlanmaktadır.
Çölyaklı öğrencilerin sağlıklı beslenmesinin sağlanabilmesi için glutensiz ürünlerin tüketilmesi, glutensiz besin hizmetinin sağlanması amacı ile farkındalık etkinliklerinden bilgilenmek amacı ile gerekli dokümanlara www.sagliklibesleniyorum.meb.gov.tr adresimizden yararlanılması gerekli görülmektedir.
Aşağıdaki linkten detaylı bilgiler edinebilirsiniz.
https://sagliklibesleniyorum.meb.gov.tr/ogrencisb5/
Beğen |
2 kişi beğendi